Eshop

Σχεδιάζουμε τα eshop με σκοπό την αύξηση του πελατολογίου σας

Αποκτήστε ένα eshop με όμορφο και συγχρόνως λειτουργικό σχεδιασμό, με εύκολη διαχείριση και πάνω απ’όλα ασφαλές. Η ηλεκτρονική αγορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οι συνθήκες έχουν επιβάλλει πλέον την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Στη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα, ένα ολοκληρωμένο eshop είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Καθώς το πλήθος των ψηφιακών ανταγωνιστών σας μεγαλώνει και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, είναι σαφές ότι χρειάζεστε ένα eshop που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, προσελκύοντας και διατηρώντας τακτικούς πελάτες.

Εμείς φροντίζουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το eshop της επιχείρησής σας με τρόπο που όχι μόνο θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, αλλά θα έχει την δυνατότητα να πουλήσει τα προϊόντα σας σε αυτούς. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες στην λειτουργικότητά και στον βασικό σχεδιασμό, είναι και αυτά που θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Η αισθητική είναι προσωπική υπόθεση και εμείς σεβόμαστε τις απόψεις σας και σας κατευθύνουμε ώστε να φτιαχτεί ένα όμορφο και λειτουργικό eshop. Στο τέλος θα έχετε ένα αποτέλεσμα που πληρεί 100% την αισθητική σας.

Όλα τα πακέτα κατασκευής eshop περιλαμβάνουν server με απεριόριστο χώρο. Επίσης ακολουθώντας τα tips του τεχνικού μας τμήματος θα μπορέσετε να έχετε μεγάλες ταχύτητες ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας. Πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για ένα επιτυχημένο eshop.
Το κόστος για την δημιουργία eshop, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε έναν τιμοκατάλογο. Το τελικό ποσό της επένδυσής σας εξαρτάται από ένα σύνολο παραγόντων μεταξύ αυτών την πλατφόρμα που θα επιλέξετε ή αν θα προτιμήσετε έναν custom σχεδιασμό, των αριθμό των προϊόντων που θα περιλαμβάνει, τυχόν γραφιστική δουλειά, κειμενογραφία και πολλά άλλα.
Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε ένα λεπτομερές κόστος βάση των δικών σας αναγκών, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια προσφορά.
Κατά μέσο όρο τέσσερις με έξι εβδομάδες, αλλά και αυτό είναι ανάλογα με το έργο του κάθε πελάτη και τον όγκο της δουλειάς.
Επίσης οι ανάγκες λειτουργικότητας της ιστοσελίδας μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο χρόνο της υλοποίησης το site.
Φυσικά ο χρόνος εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των προϊόντων που θα καταχωρηθούν, εάν είναι custom design και πολλά άλλα. Εμείς θα φροντίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πλήρως λειτουργικό στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
Η διαχείριση ενός eshop αποτελεί μια αρκετά εύκολη διαδικασία.
Με την παράδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σας παρέχουμε και εκπαίδευση για τον πλήρη έλεγχο και διαχείριση του eshop σας.
Σε περιπτώσεις ριζικών αλλαγών ή μαζικού ανεβάσματος πολλών προϊόντων είμαστε και πάλι δίπλα σας με πάρα πολύ οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

WordPress

Η κύρια πλατφόρμα υλοποίησης των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούμε είναι το WordPress και το Woocommerce.
Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε WordPress?

 • Ευκολία στη χρήση

  Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η εύκολη εγκατάσταση του, που διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 γλώσσες! Δε χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού για να διαχειριστείτε το WordPress. Προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο διαχείρισης περιεχομένου (άρθρων, σελίδων, φωτογραφιών, βίντεο). Αν γνωρίζετε πως να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο του Microsoft Word, τότε θα είστε σε θέση να ενημερώνετε και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας γρήγορα και εύκολα! Τα πάντα στην πλατφόρμα αυτή είναι οργανωμένα με ένα λογικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να βρείτε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αυτό που ψάχνετε. Θα λέγαμε δηλαδή πως η ευκολία χρήσης του είναι ίσως ο κύριος λόγος της δημοφιλίας του.

 • Ευελιξία

  Το WordPress μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας επιθυμείτε. Από ένα απλό ιστολόγιο (blog) μέχρι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή μία ιστοσελίδα ειδήσεων. Είναι δηλαδή η κατάλληλη πλατφόρμα για οποιοδήποτε είδος ιστοσελίδας, από την πιο απλή έως τη πιο σύνθετη. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε οποιαδήποτε στιγμή νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Μπορείτε, ακόμα, να ανακατασκευάσετε από την αρχή τη σελίδα σας χωρίς να χάσετε το περιεχόμενο που ήδη έχετε.

 • Ποικιλία θεμάτων

  Τα θέματα αποτελούν ουσιαστικά ένα σύνολο αρχείων που καθορίζει την εμφάνιση της σελίδας σας. Το WordPress διαθέτει εκατομμύρια θέματα δωρεάν ή επί πληρωμή ώστε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς. Συγκεκριμένα, μερικά από αυτά πρέπει να τα πληρώσετε για να έχετε πρόσβαση και άλλα βρίσκονται σε ιστότοπους με συνδρομή, όπου δηλαδή μπορεί να σας δώσουν το θέμα με μηδενικό κόστος και απλά να σας χρεώσουν την υποστήριξη

 • Επεκτασιμότητα

  Το WordPress, σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες των σελίδων σας χρησιμοποιώντας plugins (πρόσθετα) τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πάνω από 51.000 πρόσθετα για τα social media, το ηλεκτρονικό εμπόριο ή την ασφάλεια σας καθώς και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και κατόπιν να εγκαταστήσετε, έχοντας βέβαια τη δυνατότητα προσθήκης και αφαίρεσης στους στο μέλλον.

 • Φιλικό προς το SEO

  Η βελτιστοποίηση της σελίδας σας σε θέματα που αφορούν το SEO είναι μία επίπονη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Το WordPress είναι φιλικό προς το SEO. Τι σημαίνει αυτό; Οι μηχανές αναζήτησης “αγαπούν” το WordPress, επειδή ο κώδικας του είναι καλογραμμένος και συνεπώς διαβάζεται ευκολότερα από τη Google. Εξάλλου, η πλατφόρμα λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις για να καλύψει ενδεχόμενα κενά ασφαλείας και να βελτιώσει το κώδικα που χρησιμοποιεί.