Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε τις σελίδες βάσει των αναγκών σας

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική επένδυση και εμείς παίρνουμε πολύ σοβαρά την ανάγκη σας αυτή.
Στόχος μας δεν είναι μόνο το αισθητικά καλαίσθητο αποτέλεσμα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αλλά και η πλήρης βελτιστοποίησή της ώστε να καλύψει 100% τις ανάγκες σας και θα επιφέρει γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας και στην καθιέρωση της επιχείρησής σας στα ψηφιακά μέσα.
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας σας αλλά και μετέπειτα, εφαρμόζουμε ποικίλες τεχνικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη διάδοση, αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας και κατ΄ επέκταση στις μετατροπές των επισκεπτών σας σε καταναλωτές.
Έχοντας συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας. Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία η φροντίδα της κάθε λεπτομέρειας που θα κάνει την ιστοσελίδα σας ξεχωριστή και αποδοτική.

κατασκευή-ιστοσελίδων

Τι μας ξεχωρίζει

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η επικοινωνία η οποία γίνεται ανθρωποκεντρικά, δηλαδή θα έχετε πάντα έναν συγκεκριμένο συνεργάτη για να μιλήσετε απευθείας μαζί του και έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αίτημά σας δεν θα χρειαστεί να περάσει από μία σειρά εγκρίσεων όπως γίνεται συνήθως.  Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αποτελεσματική συνεργασία όχι μόνο κατά την δημιουργία της ιστοσελίδας αλλά και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα που σας φτιάξαμε λειτουργεί ακριβώς όπως σας την παραδώσαμε αλλά και ακόμα καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα και τα έχουμε ως αρχή είναι:

 • Μοντέρνος σχεδιασμός

  Η πρώτη εικόνα του e-shop σας είναι σπουδαία για τους πελάτες σας. Σίγουρα δε θέλουμε κάτι λιγότερο στην ευχρηστία και στη λειτουργικότητα. Προσαρμόζουμε την εικόνα του e-shop με την εταιρική σας ταυτότητα, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Επίσης, για χάρη της εμφάνισης δεν πρέπει να χάνουμε το στοιχείο της λειτουργικότητας. Γιατί και η καλαισθησία θέλει τα όρια της, ώστε να είναι το e-shop σας άρτιο σε κινητές συσκευές και tablets.

 • Ταχύτητα

  Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας κλειδί είναι ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας, που θα επηρεάσει την συμπεριφορά ενός επισκέπτη αλλά και την ίδια την Google που την κατατάσει στα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει αυτού.

 • Responsive

  Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να εμφανίζονται με την ανάλογη μορφή σε κινητά τηλέφωνα και tablets. Με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των κινητών τηλεφώνων για πλοήγηση στο διαδίκτυο, γνωρίζουμε ποσό σημαντικός είναι ο responsive σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας.

 • S.E.O

  Το να έχετε μία όμορφη ιστοσελίδα δε βοηθάει σε τίποτα, αν δεν είναι εύκολο να τη βρει κάποιος στις μηχανές αναζήτησης. Σχεδιάζουμε μαζί σας την καλύτερη δυνατή στρατηγική για τις λέξεις-κλειδιά που θα οδηγήσουν τους κατάλληλους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, εφαρμόζοντας μόνο καθαρές πρακτικές SEO.

WordPress

Η κύρια πλατφόρμα υλοποίησης των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούμε είναι το WordPress.
Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε WordPress?

 • Ευκολία στη χρήση

  Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η εύκολη εγκατάσταση του, που διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 γλώσσες! Δε χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού για να διαχειριστείτε το WordPress. Προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο διαχείρισης περιεχομένου (άρθρων, σελίδων, φωτογραφιών, βίντεο). Αν γνωρίζετε πως να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο του Microsoft Word, τότε θα είστε σε θέση να ενημερώνετε και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας γρήγορα και εύκολα! Τα πάντα στην πλατφόρμα αυτή είναι οργανωμένα με ένα λογικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να βρείτε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αυτό που ψάχνετε. Θα λέγαμε δηλαδή πως η ευκολία χρήσης του είναι ίσως ο κύριος λόγος της δημοφιλίας του.

 • Ευελιξία

  Το WordPress μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας επιθυμείτε. Από ένα απλό ιστολόγιο (blog) μέχρι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή μία ιστοσελίδα ειδήσεων. Είναι δηλαδή η κατάλληλη πλατφόρμα για οποιοδήποτε είδος ιστοσελίδας, από την πιο απλή έως τη πιο σύνθετη. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε οποιαδήποτε στιγμή νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Μπορείτε, ακόμα, να ανακατασκευάσετε από την αρχή τη σελίδα σας χωρίς να χάσετε το περιεχόμενο που ήδη έχετε.

 • Ποικιλία θεμάτων

  Τα θέματα αποτελούν ουσιαστικά ένα σύνολο αρχείων που καθορίζει την εμφάνιση της σελίδας σας. Το WordPress διαθέτει εκατομμύρια θέματα δωρεάν ή επί πληρωμή ώστε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς. Συγκεκριμένα, μερικά από αυτά πρέπει να τα πληρώσετε για να έχετε πρόσβαση και άλλα βρίσκονται σε ιστότοπους με συνδρομή, όπου δηλαδή μπορεί να σας δώσουν το θέμα με μηδενικό κόστος και απλά να σας χρεώσουν την υποστήριξη

 • Επεκτασιμότητα

  Το WordPress, σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες των σελίδων σας χρησιμοποιώντας plugins (πρόσθετα) τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πάνω από 51.000 πρόσθετα για τα social media, το ηλεκτρονικό εμπόριο ή την ασφάλεια σας καθώς και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και κατόπιν να εγκαταστήσετε, έχοντας βέβαια τη δυνατότητα προσθήκης και αφαίρεσης στους στο μέλλον.

 • Φιλικό προς το SEO

  Η βελτιστοποίηση της σελίδας σας σε θέματα που αφορούν το SEO είναι μία επίπονη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Το WordPress είναι φιλικό προς το SEO. Τι σημαίνει αυτό; Οι μηχανές αναζήτησης “αγαπούν” το WordPress, επειδή ο κώδικας του είναι καλογραμμένος και συνεπώς διαβάζεται ευκολότερα από τη Google. Εξάλλου, η πλατφόρμα λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις για να καλύψει ενδεχόμενα κενά ασφαλείας και να βελτιώσει το κώδικα που χρησιμοποιεί.